FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Fogyásom/életmódváltásom napról napra

Az első nap.

2017.01.17. 20:04, Timi
Lelkesedés: 100%

 

Na akkor, vágjunk bele!  

Az első nap ugye nem igazán volt megerőltető. Igyekszem a továbbiakban mindig valami másra ráfókuszálva kielemezni az adott nap történéseit (fogyókúra szempontból), hogy se én, se ti, ne unjátok el túl hamar a dolgok monoton részét. :)

Ma ez a valami legyen az étrendem. Mielőtt azonban bármit is mondanék, szeretném ajánlani nektek a következő honlapot, ami nekem rengeteget segített már most. kaloriabazis.hu (Lent a hasznos linkek között is megtaláljátok.)

Olyan információkat olvasgattam náluk és annyi mindent ki lehet számolgatni előre, hogy a fogyókúra nem csak eredményesebb, gyorsabb, de sokkal egészségesebb is lesz.

Szóval, sokmindenben az ő útmutatásuk alapján indultam el. Kezdve a napi kalória keretemmel, amit 1200-ban fiixáltam le magamnak és minden nap tornával fogom majd leszorítani kicsit, körülbelül 1000-ig. Bár ez drasztikusnak tűnhet, ha nem szemetet eszem össze mellette és megfelelő mennyiségű folyadék viszek be, elegendő vitamint, akkor nem lehet semmi probléma. :)

A mai étrendem (kalóriákkal együtt) a bővebben mögött található, holnap pedig azt hiszem a napi tornámat és a "segítőimet" fogom bemutatni.

Bemutatkozás és tervek.

2017.01.17. 06:14, Timi
Címkék: tervek
Lelkesedés: 100%. A többi majd idővel kiderül. :)

Sziasztok, sorstársak, kíváncsiskodók, illetve mindenki, aki már elérte azt az álmot, ami felé én ma teszem meg az első lépést. :) Legyen ez az első bejegyzés egy kis összefoglalás, hogy mi is várható itt. A felsorolás nem teljes, csak a legfontosabb dologokat szögezem le gyorsan.

  • Napi szintű bejegyzések, amik hol az étrendet, hol meg a lekesedésem taglalják, máskor  a tornát vagy a fotóimat, de előfordulhat olyan is, hogy egyszerre mindet, ahogy az is, hogy egy nap akár több bejegyzéssel is érkezem.
  • Súlynapló és centinapló (ez majd kap értelmesebb nevet is )
  • Inspiráció magamba szippantása bárkitől, aki példaként áll előttem, és bemutatni őt nektek is.
  • Tippek tőlem nektek és persze fordítva is, ha vevők vagytok rá. Minden, ami könnyebbé teheti a kihívást.
  • Bármi más is jöhet még, aminek örülnétek, amire kíváncsiak vagytok, de én megfeledkeztem róla.

Még ma érkezem az első nap elemzésével.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!