FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Fogyásom/életmódváltásom napról napra

Újra itt! :)

2017.06.06. 05:50, Timi
Címkék: motiváció
Lelkesedés: 99%

S z i a s z t o k !  

Jó ég, milyen rég volt már, hogy utoljára pötyögtem ide! Majdnem két hónapja... és mégis, mintha csak néhány nap lett volna. :) Kezdem is rögtön a honlap témáját érintő legfontosabbal: ebben a kimaradt két hónapban semmi változás nem történt velem. Komolyan. Ezt értsétek úgy, hogy nem fogytam semmit, de nem is szedtem vissza egyetlen kilót sem. \o/ Egyszerűen stagnáltam. Aminek örülök, tekintve, hogy olyan szintű stressz ért, ami miatt tudatosan (és teljesen) hátat fordítottam az eddigi (egészségesebb) életvitelemnek.

A rossz dolgok még nem múltak el, csupán megszoktam őket és kezdem elfogadni, hogy itt vannak. Emlékeztetőim lesznek a mai naptól, akiknek mindössze annyi szerepet adok a hétköznapjaimban, hogy miattuk majd csak azért is kihúzom magam, amikor beintenek.

Ezért döntöttem úgy ma ébredés után, hogy ideje újra nekilendülni picit a súlyvesztésnek is. Semmi kapkodás, semmi vérkomoly haditerv, zéró idegeskedés és lelkifurdalás.

Egyelőre csak örülök, hogy belevágtam megint. Élvezem, mert tudom, hogy megéri, és már tisztában vagyok vele hogyan is működik ez az egész, hol vannak a saját határaim. Több bennem a türelem és egyre gyarapodik a kitartásom is. Ez nem csak a fogyást segíti és több mozgásra buzdít, hanem eléri szép lassan, hogy megszeressem magam, abban a testben is, amit állandóan tökéletlennek látok. És sokkal könnyebb így változni, hogy tudom, nem dől össze a világ, ha a folyamat lassan történik, ha "elrontom", vagy ha néha elegem van.

Próbálom nem csak egy hibának látni magam, ami sürgősen javításra szorul, hanem fejlődésként felfogni az egészet továbbra is. Nekem legalábbis így sikerül fejben (is) elhatározni magam.

Jövök még!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!