FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Rólam

Sziasztok, sorstársak, és kíváncsiskodók! :)

Ez a honlap két okból jött létre. Az egyik, hogy a mankóm legyen a fogyókúrám/életmódváltásom során, a másik pedig, hogy a bejegyzéseimet olvasva pozitív energiát küldhessek nektek is, főleg azokban a napokban, amikor a legnehezebb betartani a saját magunk elé kitűzött kis célunkat.

Ha gondoljátok, tartsatok velem. Akár csak az olvasgatással, akár egy-egy lelkesítő gondolattal erősítve az utamon, akár úgy is, hogy egy-két apró ötletet elcsenve tőlem (vagy a sajátod megosztva velem) együtt indulunk el az álomsúly felé.

Gyakran fogok jelentkezni, hozok majd képeket is, mindenről, ami a témához kapcsolódik, napi és heti beszámolókat a súly és centik változásáról, érdekes diétás recepteket, illetve minden olyan dolgot, amit változásként könyvelhetek el ebben az egészségesebb életmódban. :)

Igyekszem itt olyan dolgokat összeszedni magamról, amik az oldal témáját illetően fontosak lehetnek, minden másra ott a személyes blogom, ahol igaz más néven, de sokkal több mindent megtalálhatsz rólam, amiket itt nem. De ez egyelőre maradjon titok, és nézzük inkább az idevágó tényeket.

A nevem Timi, 29 éves vagyok. A fogyókúrám kezdetén, vagyis 2017. január 17-én (ami egyben az oldal születésének napja is) a következő dolgokat jelenthetem ki:

Súlyom: 70kg (2017. január 17-én)

A tervem: 55 kg (2017. július közepére)

Magasságom: 168 cm

A tükröm: nem mondom magam kövér embernek, mások sem hívtak még így soha, mégis azt érzem, hogy aki a tükörből néz vissza rám, az nem én vagyok. Szeretném levenni a felesleget, amit nagyjából egy éve hurcolok már magamon.

A kedvem: lelkesen vágok bele ebbe az egészbe, próbálom majd minden nehézségnek észrevenni a jó oldalát is, ha pedig valami mégsem sikerül a terveim szerint, akkor igyekszem a saját hasznomra fordítani a leckét, amit a kudarcaim adtak.

Félelmeim a fogyással kapcsolatban: a pajzsmirigy-betegségem (alulműködés) és a szívbetegségem miatt aggódom picit, hogy túlságosan nehéz fába vágtam a fejszém, de feladni biztosan nem fogom. :)

2017. január 17. ~ Timi

Ha privátban üzennél nekem, IDE KATTINTVA megteheted.

 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!