Miről is szól ez az oldal?

Ez a blog két okból jött létre. Az egyik, hogy mankóm legyen a fogyókúrám és életmódváltásom során, a másik, hogy a posztjaim révén én lehessek néha támasz nektek, főleg azokban a napokban, amikor a legnehezebb betartani a saját magunk elé kitűzött célunkat. Ha gondoljátok, tartsatok velem, akár csak olvasással, akár egy-egy lelkesítő gondolattal buzdítva engem, vagy ötleteket csenve tőlem, esetleg épp a sajátod megosztva velem.

Ha privátban üzennél nekem, itt megteheted.

A nagy titok az, hogy nincs titok.

Az akaraterő megteremti az utat.

A lelkesedés diktálja az iramot.


Néhány hasznos oldal

 
Rólam

Igyekszem itt olyan dolgokat összeszedni magamról, amik az oldal témáját illetően fontosak lehetnek. (Tudom, vagytok talán néhányan, akiknek ismerősek lehetek, hiszen egyszer már elkezdtem ezt a blogot, néhány hónapot meg is élt, aztán sajnos nem tudtam folytatni, pedig szerettem volna nagyon.)

Nézzük a kezdeti tényeket

A nevem Timi, 30 éves vagyok. A fogyókúrám kezdetén, vagyis 2018. január 22-én (ami egyben a blog születésének napja is) a következő dolgokat jelenthetem ki:

Súlyom: 68kg - 2018. január 22.

A tervem: 55 kg (2018.  május 30-ig, mert ennyi voltam a nagy egészségtelenség előtt.)

Magasságom: 170 cm

Módszerem: Kalóriaszámolás, de inkább kalóriaellenőrzés, testmozgással kiegészítve.

A tükröm: nem mondom magam kövér embernek, mások sem hívtak még így soha, mégis azt érzem, hogy aki a tükörből néz vissza rám, az nem én vagyok. Szeretném levenni a felesleget, amit nagyjából egy éve hurcolok már magamon.

A kedvem: lelkesen vágok bele ebbe az egészbe, próbálom majd minden nehézségnek észrevenni a jó oldalát is, ha pedig valami mégsem sikerül a terveim szerint, akkor igyekszem a saját hasznomra fordítani a leckét, amit a kudarcaim adtak.

Félelmeim a fogyással kapcsolatban: a pajzsmirigy-betegségem (alulműködés) és a szívbetegségem miatt aggódom picit, hogy túlságosan nehéz fába vágtam a fejszém, de feladni biztosan nem fogom. :)

2018. január 22. ~ Timi

Ha privátban üzennél nekem, IDE KATTINTVA megteheted.

 

2018. 01. 22. Nyitás
Timi Szerkesztő
Fogyás és egészség Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet