FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Tornám

 

Az első két hónapban

Úgy terveztem a dolgot, hogy egyik nap szobabiciklizni fogok 30 percet, a következőn pedig 15 perc tornát fogok kiegészíteni egy 15 perc súlyzós gyakorlat sorozattal. Ezt a mennyiséget az első két hónapban biztosan tartani fogom, ha pedig eljön a változás ideje, akkor azt is itt fogom majd részletezni.
Be is mutatom első körben a kis segítőimet nektek is, ha már ilyen közel kell kerüljek hozzájuk.

Ők itt Mr és Mrs Súly.

Akik annyira nem is kicsik. :D Fejenként 3 kilót nyomnak. Tesco-ban vásárolt szerzemények, akiket bemelegítésként gyalog sétáltattam haza. Ezekben a súlyzókban nem mellesleg az a kedvencem, hogy a lábfejemre akasztva őket, talajgyakorlatokhoz is tökéletesek és még kényelmesek is. Na de, nézzük a konkrét kis tornám. Az egész csak 25-30 perc naponta. :)

 • Lábaemelés oldalra -> 30db/láb
 • Lábemelés hátra -> 30db/láb
 • Lábemelés előre -> 30db/láb
 • Súlyemelés lábbal/állva -> 30db/láb
 • Súlyemelés lábbal/fekve -> 30db/láb
 • Lábemelés fekve/súly nélkül -> 30db/láb
 • Derék körzés-> 30db (pihi :))
 • Guggolás-> 30db
 • Súlyemelés előre/kézzel-> 30db/kéz
 • Súlyemelés oldalra/kézzel-> 30db/kéz
 • Súlyemelés felhúzva/kézze, mintha a bevásárlókosarat emelnéd meg, ahhoz hasonló a mozdulat :) -> 30db/kéz

A szobabiciklizésen pedig nincs mit részleteznem. Kicsit monoton, de egy jó kis film mellett elrepül az a 30 perc.

A harmadik hónaptól

Most, hogy már két hónap is eltelt, azt hiszem, eljött az ideje, hogy kicsit változtassak az eddigi edzésemen.

Ami a következőket jelenti:

- Az első nap. Szobabiciklizés, ami eddig 30 vagy 40 perc volt, mostantól 60 perc lesz.

A második nap. 30 perc súlyzós (kettlebell) edzés a karokra koncentrálva.

A harmadik nap. 40 perc súlyzós (kettlebell) edzés a combra és a fenékre koncentrálva.

- A negyedik nap. Pihi. ~

Aztán pedig kezdődik minden előlről. :) Azt hiszem, hogy a második két hónapra ennyi változtatás egyelőre elég is a mozgásomban. Aztán még meglátom, milyen ötleteket sikerül begyűjtenem nyárra a futáson kívül. Az ötlet, hogy kicsit hosszabban és többet edzzek, egyszerűen onnan jött, hogy egyrészt belefásultam kicsit az eddigi rendszerbe, másrészt az étkezésem szépen beállt egy könnyen tartható és egészségesen laktató szintre, így ezt a részét a dolgoknak semmiképp nem akartam bolygatni. Viszont valami újítást mindenképpen szerettem volna, amivel kicsit felturbózhatom a változásomat. Nem is annyira a súlybelit, mint inkább a centiket és a formákat.

 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!