FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Tornám

 

Az első két hónapban

Úgy terveztem a dolgot, hogy egyik nap szobabiciklizni fogok 30 percet, a következőn pedig 15 perc tornát fogok kiegészíteni egy 15 perc súlyzós gyakorlat sorozattal. Ezt a mennyiséget az első két hónapban biztosan tartani fogom, ha pedig eljön a változás ideje, akkor azt is itt fogom majd részletezni.
Be is mutatom első körben a kis segítőimet nektek is, ha már ilyen közel kell kerüljek hozzájuk.

Ők itt Mr és Mrs Súly.

Akik annyira nem is kicsik. :D Fejenként 3 kilót nyomnak. Tesco-ban vásárolt szerzemények, akiket bemelegítésként gyalog sétáltattam haza. Ezekben a súlyzókban nem mellesleg az a kedvencem, hogy a lábfejemre akasztva őket, talajgyakorlatokhoz is tökéletesek és még kényelmesek is. Na de, nézzük a konkrét kis tornám. Az egész csak 25-30 perc naponta. :)

 • Lábaemelés oldalra -> 30db/láb
 • Lábemelés hátra -> 30db/láb
 • Lábemelés előre -> 30db/láb
 • Súlyemelés lábbal/állva -> 30db/láb
 • Súlyemelés lábbal/fekve -> 30db/láb
 • Lábemelés fekve/súly nélkül -> 30db/láb
 • Derék körzés-> 30db (pihi :))
 • Guggolás-> 30db
 • Súlyemelés előre/kézzel-> 30db/kéz
 • Súlyemelés oldalra/kézzel-> 30db/kéz
 • Súlyemelés felhúzva/kézze, mintha a bevásárlókosarat emelnéd meg, ahhoz hasonló a mozdulat :) -> 30db/kéz

A szobabiciklizésen pedig nincs mit részleteznem. Kicsit monoton, de egy jó kis film mellett elrepül az a 30 perc.

A harmadik hónaptól

Most, hogy már két hónap is eltelt, azt hiszem, eljött az ideje, hogy kicsit változtassak az eddigi edzésemen.

Ami a következőket jelenti:

- Az első nap. Szobabiciklizés, ami eddig 30 vagy 40 perc volt, mostantól 60 perc lesz.

A második nap. 30 perc súlyzós (kettlebell) edzés a karokra koncentrálva.

A harmadik nap. 40 perc súlyzós (kettlebell) edzés a combra és a fenékre koncentrálva.

- A negyedik nap. Pihi. ~

Aztán pedig kezdődik minden előlről. :) Azt hiszem, hogy a második két hónapra ennyi változtatás egyelőre elég is a mozgásomban. Aztán még meglátom, milyen ötleteket sikerül begyűjtenem nyárra a futáson kívül. Az ötlet, hogy kicsit hosszabban és többet edzzek, egyszerűen onnan jött, hogy egyrészt belefásultam kicsit az eddigi rendszerbe, másrészt az étkezésem szépen beállt egy könnyen tartható és egészségesen laktató szintre, így ezt a részét a dolgoknak semmiképp nem akartam bolygatni. Viszont valami újítást mindenképpen szerettem volna, amivel kicsit felturbózhatom a változásomat. Nem is annyira a súlybelit, mint inkább a centiket és a formákat.

 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok