FŐOLDALRÓLAMÉTRENDKILÓK - CENTIKMOZGÁSINSPIRÁCIÓTIPPEK ♦ KIHÍVÁS ♦ CHATLINKEK

Étrendem ~

A fogyókúrám/életmódváltásom alatti étrendem (az első harmincegynéhány napon) megtalálod a főoldal bejegyzéseiben, mindig az adott nap cikkének a végén, a bővebben link mögött.
Ott rendszeresen leírom, hogy pontosan mit és mennyit ettem, a kalóriákat, illetve még azt is, hogy a napi edzéssel ebből mennyit sikerült lefaragnom. Eleinte biztosan monoton lesz, amíg nem válik rutinná ez az új, egészségesebb élet. :)
Nagyjából az első hónap után erre ráuntam, hogy itt, és fejben is, és a kalóriabázis oldalán is vezessem az ételeimet, így itt leszoktam erről, viszont beszélek róla, ha bárki kíváncsi ezzel kapcsolatosan a részlelekre is. :)

Amit mindennap betartok:

  • - 1200 kcal a maximum, ha sportmentes nap elé nézek (ami nagyon ritka, kéthetente körülbelül egy nap)
  • - 1300-1400 kcal a maximum, ha torna ill. súlyzózást iktatok be (30 vagy 40 perc)
  • - 1500 kcal a maximum abban az esetben, ha szobabiciklizéssel dobom fel a napot. (60 perc)

Illetve:

Rengeteg fehérje, zöldség, zöldtea és hársfatea. Mindennap. :)

 

 

 

"Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni."


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!